IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона прекратява делото за попечителството на сина си

22 март 2016 09 10

Звездата търси начин да се сдобри с Роко

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кралицата на поп музиката Мадона получи разрешение от Върховния съд в Лондон да прекрати заведеното от нея дело срещу бившия ѝ съпруг Гай Ричи за попечителството на 15-годишния им син Роко.

Певицата настояваше синът ѝ да се върне да живее заедно с нея в САЩ, след като той реши да се премести в Лондон при баща си и неговата втора съпруга Джаки Айнсли.

Явно Мадона е преразгледала решението си да съди Гай, тъй като отношенията ѝ с Роко се влошиха драматично през последните четири месеца.

„Тя отдавна търси начин семейството ѝ да излекува раните си“, заяви неотдавна адвокатът ѝ Дейвид Уилямс.

„Мадона иска да поеме по друг път и да позволи на Роко да забрави за случилото се. Така тя иска да възстанови мира в семейството“, добавя адвокатът.

В началото на март съдът в Ню Йорк прецени, че Роко може да остане временно с баща си във Великобритания, докато родителите му уредят спора помежду си. Мадона и британският режисьор се разведоха през 2008 г., след 8-годишен брак.

Роко с Гай, Джаки и осиновения си брат – Дейвид. Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари