IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън заживя с новото си гадже – богат руснак

24 март 2016 09 20

Актрисата има връзка със сина на руски предприемач

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Линдзи Лоън се нанесе да живее при руското си гадже – Игор Тарабасов. 29-годишната актриса и 22-годишният Игор имат връзка от края на лятото на миналата година.

Само седем месеца по-късно Линдзи потвърди, че се е преместила да живее в дома на приятеля си, споделяйки снимка в Instagram, на която се вижда как той ѝ помага с разопаковането на багажа.

Лоън е публикувала кадър, на който Тарабасов подрежда закачалки, в опит да организира многото ѝ дрехи.

Засега не е ясно къде точно са се запознали влюбените, тъй като актрисата живееше през последните две години в Лондон, където участваше в пиеса на сцената на Уест Енд.

Приближени до червенокосата звезда твърдят, че майка ѝ – Дина Лоън, одобрява Игор и смята, че той влияе добре на Линдзи, която е склонна да се забърква в проблеми.

Според информациите Игор е наследник на богат руски предприемач, но парите не са го разглезили. Руски сайт разкрива, че Тарабасов е започнал да се занимава с търговия на недвижими имоти, след като е завършил висшето си образование в Лондон.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари