IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс сяда на стола на Гуен Стефани в „Гласът“

28 март 2016 06 40

Алиша Кийс също влиза в шоуто

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Певиците Майли Сайръс и Алиша Кийс ще се присъединят към Адам Лавин и Блейк Шелтън като треньори в 11-ия сезон на шоуто „Гласът“ по телевизия NBC, който ще стартира през септември, съобщи Контактмюзик.

Майли в момента е съветник в 10-ия сезон на шоуто, докато Алиша Кийс бе ментор в 7-ия му сезон.

„Музикалният опит и енергията, които двете талантливи жени ще донесат на шоуто, са впечатляващи. Развълнувани сме, че те ще се присъединят към Адам и Блейк в онова, което знаем, че ще бъде магически 11-и сезон“, заяви Пол Телегди, който отговаря за късните вечерни програми на телевизията

Алиша Кийс ще замени Фарел Уилямс, който вече потвърди, че няма да се завърне в шоуто.

Сайтът TMZ.com спекулира, че по този начин се слага край на участието на Гуен Стефани, която тази година помагаше на отбора на приятеля си Блейк Шелтън.

Майли Сайръс, която поднови връзката с годеника си Лиъм Хемсуърт, оповести през февруари, че ще участва като съветник в сегашния 10-и сезон на „Гласът“. Преди нея съветници в шоуто бяха Тейлър Суифт, Риана и вокалистът на Coldplay Крис Мартин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари