IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лекари шокирали Венета Харизанова, дали ѝ няколко месеца живот

28 март 2016 12 20

Красавицата споделя за лечението си у нас и по света

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Повече от година Венета Харизанова се лекува от странна болест, която и до днес не е установена от лекарите. Минали са година и два месеца, но все още няма диагноза.

Мисис България прикрива рязката загуба на тегло от жълтите медии като качва снимки по бански на плажа. Всъщност историята започва след като отива в Дубай със съпруга си, за да снима реклама на биологичен крем.

Една вечер яде морски дарове и на сутринта се събужда с анафилактичен шок – задушаване, устата ѝ е подута, едното око – затворено. Звъни на майка си, която е лекар и се прибира у нас. Започват да я лекуват с противоалергични лекарства, чистене на кръв и глад.

„Бях на вода, после месец на ориз и нямаше овладяване на проблема“, разказва красавицата. Прави си най-скъпите изследвания – ДНК-тест, скенери... Отива да се лекува във Виена „Правех пулс 31, колабирах постоянно“, обяснява тя пред Нова тв. – Никой не знаеше какво ми има и започнаха с метода на изключването“. След двумесечно лечение у нас, заминава за Виена.

Там ѝ слагат диагноза лимфоцитна левкемия и че ѝ остават да живее няколко месеца. Съобщават ѝ новината на Великден.

„Гледах 5 дни в тавана и се чудих защо точно на мен“, спомня си Венета и две седмици след великденските празници се връща отново там, където ѝ казват, че са объркали диагнозата ѝ и ѝ опрощават сметка от 3800 евро.

Лекарят ѝ казва: „Момиче, ще живееш“ и ѝ поставя 7-месечно лечение с урбазон, но тя отказва, тъй като знае последиците от това лекарство по кости, бъбреци и други. Така тя се отдава на хомеопатията, а днес казва, че се чувства прекрасно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

ХомеоПАТКА ( преди 8 години )
Всъщност тя наистина е имала остра лимфолевкоза, но я е излкувала напълно с хомеопатия. Ура!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар