IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шпагат в кревата: Виктория Бекъм се прави на гимнастичка

3 април 2016 08 00

Дизайнерката посети Сеул в Седмицата на модата

Снимка: victoriabeckham

Снимка: victoriabeckham

Британската певица и модел, жена на футболиста Дейвид Бекъм – Виктория, демонстрира еластичността си, докато бе на Седмицата на модата в Сеул, Южна Корея.

Фотографията, направена в Хонконг е публикувана във Vogue. 41-годишната Бекъм пристигнала в Корея за да открие първия си бутик със своя марка в Азия и за да посети Седмицата на модата, която се състоя от 20 до 25 март. По време на престоя си в страната певицата е била снимана от журналиста Едуард Барсамян.

Дизайнерката публикува на своята страница в Instagram снимка, на която е с вдигнат крак. „Невероятно е, че може да направиш това. Тренировките по балет не са били напразно“, подписа тя фотоса.

Акаунтът на звездата в социалната мрежа се следи от 9,7 милиона души. Освен че е дизайнер, Бекъм също така се занимава с парфюми. Тя има собствена линия аромат – Intimately Beckham.

Заедно със съпруга си тя пусна линия dVb, където е представена женска и мъжка модна линия, както и слънчеви очила.

Децата на Бекъм също са навлезли в модната индустрия. Например 13-годишният им син Ромео се снима в рекламна кампания на Burberry, а Бруклин се появи на корицата на Miss Vogue.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Хм ( преди 8 години )