IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пош Спайс слезе от токчетата заради китайци

11 април 2016 14 10

Виктория Бекъм засне нетипична фотосесия за китайския Vogue

Снимка: Vogue, Китай

Снимка: Vogue, Китай

Пош Спайс най-накрая пусна дългата си коса и позира боса, без своите любими високи токчета, специално за новата си фотосесия за Vogue, Китай.

С последните си снимки 41-годишната дизайнерка Виктория Бекъм, която в последно време е доста сдържана като поведение, ни показа по един непоколебим начин, че има защо да е звезда от шоубизнеса.

Съпругата на Дейвид Бекъм ни припомня, че преди да стане икона на висшата мода, тя беше певица от супер успешната британска група Spice Girls.

Този месец звездата позира в серия от абстрактни кадри в черно и бяло, като между другото ни показва и своите балетни умения, както и модели от новата си колекция пролет-лято 2016.

Въпреки че Виктория рядко губи самообладание и почти никога не се усмихва, вижда се, че тя все пак не е изгубила чувството си за хумор.

Мисис Бекъм успя да изгради модна империя, след като приключи участието си в дамската поп група, а освен това успя да роди и четири деца.

Наскоро Виктория отвори и първия си едноименен бутик в Хонг Конг, който всъщност е първият ѝ магазин в Азия.

Вижте снимките на Виктория Бекъм за Vogue в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари