IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линда Еванджелиста съвсем се запусна

11 април 2016 15 30

Няма и спомен от визията на супермодел на 90-те

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Бившата кралица на модния подиум Линда Еванджелиста е започнала да изглежда неузнаваемо.

Емблематичната красавица, която беше един от най-високоплатените супермодели от поколението на 90-те години, миналата година навърши 50 години.

За разлика от своите колежки Синди Крауфорд и Ел Макферсън, които също закръглиха половин век, но продължават да изглеждат в топ форма, Линда сякаш се е запуснала.

В миналото Еванджелиста е украсявала кориците на повече от 600 списания, а днес тя е зарязала своя бляскав имидж. От стройната ѝ фигура няма и следа.

Канадската манекенка изглежда напълняла, като напоследък крие подпухналото си лице зад слънчеви очила.

Линда започва модната си кариера на 16 години, след като участва в конкурса „Miss Teen Niagara“. Тогава тя е забелязана от представител на агенцията Elite Model Management заради своето уникално излъчване.

Оттогава е участвала в кампании на марки като NARS, Fendi, L'Oreal, Chanel, Talbots и Moschino.

Към днешно време Линда много рядко се съгласява да прави фотосесии, като последната рекламна кампания, в която е участвала е от 2014-та.

Състоянието на супермодела се оценява на 18 милиона щатски долара. Линда има 8-годишен син Огъстин, който е дете от кратката ѝ връзка с френския милиардер Франсоа-Анри Пино, който в последствие се ожени за актрисата Салма Хайек.

Само допреди три години Линда изглеждаше блестящо; Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
изглежда си супер за 50 години 100 пъти по-донре от една чалгарка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар