IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс чака бебе от отчуждения си съпруг

13 април 2016 10 50

До вчера не се знаеше кой е бащата на третото дете на актрисата

Снимка:dailymail.co.uk

Снимка:dailymail.co.uk

Преди два дни Меган Фокс изненада феновете си като се появи бременна на CinemaCon в Лас Вегас. Миналата година актрисата обяви, че се разделя със съпруга си Брайън Остин Грийн, който е баща на двамата ѝ сина.

След новината, че Меган чака дете, в Холивуд започнаха залагания кой ли е бащата на бебето. Оказва се обаче, че Брайън е таткото, а съпрузите са решили да отложат развода си предвид факта, че ще стават отново родители.

29-годишната брюнетка и 42-годишният Брайън се разделиха преди осем месеца като дори подадоха молби за развод. Остин Грийн, познат от сериала „Бевърли Хилс, 90210“, искаше Фокс да му плаща месечна издръжка, тъй като нейната кариера се развива доста по-добре от неговата.

В момента Меган, която ще навърши 30 години следващия месец, насърчава своя нов филм „Костенурките нинджа 2“ с Уил Арнет.

Двамата с Брайън се срещнаха на снимачната площадка на сериала „Hope & Faith“ през 2004 г. и оттогава са неразделни. Те имат двама сина на 3 и на 2 години, като Остин Грийн има и син тийнейджър от предишна връзка.

Според списание People Меган и Брайън не са спирали да се обичат, въпреки проблемите си и че в последно време отново живеят заедно и работят усилено върху връзката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари