IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Меган и Брайън се разходиха с децата си

19 април 2016 13 00

В тяхно име, бившите влюбени са в добри отношения

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Те може да не са в най-добрите си отношения, но Меган Фокс и Брайън Остин Грийн правят всичко възможно да живеят в разбирателство в името на децата си.

Макар и да се разделиха, стана ясно, че Меган чака трето дете от Брайън. И въпреки че мнозина смятат, че бременност е достатъчна причина, за да се опитат двама души да заживеят отново заедно, звездите не са променили решението си да сложат край на своя брак.

Това обаче не попречи бившите половинки да бъдат заедно с малките и да изкарат хубав ден в Лос Анджелис. Бяха забелязани със своите момчета на детски атракции. Меган бе с черна рокля, под която се забелязваше бременното ѝ коремче.

Звездата от „Трансформърс“ носеше джапанки и малко грим под слънчевите си очила. Брайън бе облечен небрежно със сива тениска и къси панталонки, видя Daily Mail.

Брайън и Меган се разделиха преди осем месеца, така че когато красавицата се появи с пораснало коремче, изненада мнозина.

Звездата и от „Костенурките Нинджа“ подаде молба за развод с Брайън през август 2015 г., само два дни след като официално стана ясно, че двамата се разделят. Двойката се събра преди 11 години, последните пет от които бяха женени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари