IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мег Райън в компанията на мистериозен непознат

25 април 2016 12 50

Актрисата преди две години се раздели с Джон Меленкамп

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Тя сподели, че най-щастлива се чувства, когато е сама и се грижи само за децата си. И въпреки това Мег Райън бе забелязана да се разхожда с мистериозен мъж в Сохо, Ню Йорк, пише Daily Mail.

54-годишната звезда от „Имате поща“ изглеждаше спокойна в компанията на своя спътник. Бе облечена с черно палто, тъмносини дънки и черни обувки.

В „Имате поща“ тя си партнира с Том Ханкс, като са заедно на екрана и в „Безсъници в Сиатъл“. Актрисата, станала известна от „Когато Хари срещна Сали“, показа безупречната си фигура и бе украсена с медальон с дълга верига.

Косата ѝ, по традиция руса, непринудено падаше върху лицето ѝ, покрито с тъмни очила. В 54-годишната звезда от „Имате поща“ изглеждаше напълно спокойна в компанията на спътника си. Той бе със синьо яке и тениска, с избелени дънки.

Актрисата имаше дълга връзка с актьора Денис Куейд. Двамата имат 23-годишен син Джак (звезда на HBO). Двамата са женени от 1991 до 2001 г. След това тя имаше кратка връзка с 52-годишния Ръсел Кроу. Преди две години звездата се раздели с Джон Меленкамп.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари