IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребел Уилсън се стопи

27 април 2016 10 10

Пищната актриса е отслабнала съществено

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Австралийската актриса Ребел Уилсън е отслабнала драстично. Самата тя показа своята трансформация със снимка, качена на профила ѝ в Instagram.

36-годишната комедийна звезда, позната от филма „Последният момински запой“ сподели, че се е стопила с доста килограми в последно време.

Ребел, за която се говори, че ще влезе в образа на Адел в нов биографичен филм за поп звездата, е написала под кадъра: „О, Боже, прекарах 4 фантастични дни в походи, които бяха едно страхотно предизвикателство. Да не говорим, че отслабнах доста покрай този туристически маратон! Благодаря на невероятния екип-организатори, както и на масажистите!“

Пищната блондинка наскоро сподели в интервю, че няма намерение да следва нормите за красота в Холивуд, но явно и тя все пак е решила да се втали, следвайки примера на другата пълничка актриса – Мелиса Маккарти, която свали цели 23 килограма.

Доскоро Ребел изглеждаше така; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари