IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люси Иларионов: Влюбвам се в Ани все повече

30 май 2016 09 10

Режисьорът за развода на родителите си, за любовта и трудните моменти

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

„Ани е голямата ми любов. От ден на ден все повече се влюбвам в нея и все повече разбирам, че този човек държи на мен и ме уважава. Не искам да го разочаровам“, сподели Люси Иларионов.

Актьорът, танцьор и режисьор си спомни, че се влюбил в нейните очи и раменете ѝ, а за първи път я видял, когато тя свирила на пиано.

И въпреки че двамата са имали трудни моменти, тъй като той не е толкова богат колкото хората, които стоят зад фолкдивите, той и Ани Хоанг решават да се занимават с музика. Все пак не искат тя да провали връзката им.

„Виждам, че когато е на сцената, тя е много щастлива и красива“, разказа още Люси пред bTV и именно заради това продължава да е с нея зад сцената.

Иларионов също така сподели, че мисли и за деца, но не бърза и не ги иска на всяка цена, тъй като именно това негово желание е провалило първия му брак.

Самият той си припомни и годините, когато бе част от бой бандата Up Down, когато не са спирали да пътуват, а да бъдеш с най-хубавото момиче по време на турне, е било като спорт.

Бил е доста влюбчив и три пъти се оказва в болница след преживяване на любовна драма. Напива се много бързо с бутилка водка, а за човек, който по принцип не пие, това се оказва пагубно за организма му.

Съвсем скоро той се подложи и на операция, която да му помогне в борбата му с килограмите. Надява се, че ще успее, а Ани е била през цялото време до него. Другият труден период, който сподели режисьорът, е моментът, в който влиза в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“, в класа на Коко Азарян и Тодор Колев.

Въпреки че е в заветния курс, разбира, че неговите родители само са чакали той да се премести в Студентски град, за да се разделят. Баща му месец по-късно вече бил женен за друга, а майка му заминала за Гърция и около година не се били чували.

Люси разказа и как една Нова година не е имало с кого да бъде и си спомня как я посрещнал с една боза. „Ани е моето семейство“, казва още той и допълва, че макар и да имат 17 години разлика, никога не се е интересувал как изглежда тяхната любов в очите на другите.

„Нито годините, нито килограмите, нито разстоянието имат решаваща роля, когато има любов“, настоя още той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари