IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд подаде оплакване и в полицията срещу Джони Деп

1 юни 2016 09 35

Той отчаяно се нуждае от помощ, обясниха адвокатите ѝ

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На Амбър Хърд не ѝ стигна да подаде молба за развод. Освен това тя реши да подаде и оплакване в полицията на Лос Анджелис, Калифорния за нанесения от нейния съпруг Джони Деп побой, съобщава The Variety.

Изданието се позовава на съобщение от адвоката на актрисата.

„С това заявление Хърд се надява да предостави възможност на полицията да направи пълно разследване на събитията, които са се случили във въпросната вечер и по-рано“, отбеляза юристът, като допълни, че след това обвиненията на актрисата ще бъдат потвърдени.

„На Деп трябва да му се окаже помощ. Той отчаяно се нуждае от нея“, казва тя.

На 28 май съдът удовлетвори искането на Хърд и забрани на Деп да не се приближава до нея на по-малко от 90 метра. Актрисата го обвини, че той често я бие и постоянно се намира под въздействието на алкохола и наркотиците.

Снимка: Reuters

На 21 май по думите на Хърд, Деп я замерил с телефонния си апарат и я ударил в главата, близо до окото. Тогава тя не се обърна към полицията. В съда 30-годишната Хърд и адвокатката ѝ Саманта Спектър предоставили свидетелство за домашно насилие – фотографии на актрисата, на които се виждат следи от побоя и видеозапис на единия побой.

В защита на 52-годишния Джони Деп се изправиха неговата бивша половинка Ванеса Паради и дъщеря им Лили-Роуз.

Феновете на Деп в Стокхолм, където актьорът имаше концерт, също го подкрепиха.

Хърд подаде молба за развод на 23 май. Двойката не е сключвала предбрачен договор и така, според законодателството в САЩ, при развод актрисата може да претендира за половината състояние на мъжа си.

В списъка с исканията, актрисата пожелала да се начислява ежемесечна сума в размер на 50 000 долара, както и разходите за юристите ѝ, които се грижат за бракоразводния процес.

Също така Деп притежава имот в Лос Анджелис и автомобил Range Rover. Хърд пожелала и да задържи правата над кучетата им – йоркширски териери.

Двамата имат едва 15 месечен брак. Отношенията им станаха причина Деп да се раздели с дългогодишната си партньорка Ванеса Паради.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари