IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Алиша Кийс не се крие зад грим?

3 юни 2016 12 50

Поп звездата пя пред милиони без капка макиаж

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Преди няколко дни американската поп звезда Алиша Кийс пя на финала на Шампионска лига в Милано, като на всички зрители им направи впечатление, че тя нямаше и капка грим на лицето си.

Оказа се, че певицата нарочно се появява пред стотици милиони фенове без грим, тъй като това ѝ помага да преодолее своите комплекси.

35-годишната певица обясни, че до неотдавна често се е скривала зад макиажа, защото е смятала, че не е достатъчно добра, за да се появи в натурален вид пред света.

Алиша призна, че е решила да се появи с естествена визия в светлината на прожекторите, за да почувства по-силен контрол над себе си.

Тя сподели: „Всеки път, когато излизам от къщи съм притеснена, че ако не си сложа грим и ме снимат, ще изглеждам ужасно. Това бяха несигурни, повърхностни мисли. Вече не отдавам толкова голямо значение на това, което другите хора мислят за визията ми.“

Кийс ще бъде без грим и на снимката за обложката на предстоящия си албум, чието дело е на фотографа Пола Кудачки.

Алиша добавя: „Музиката ми е сурова и реална, искам и лицето ми да е такова.“

Поп звездата добавя, че откакто се появява без грим се чувства силна, свободна и наистина красива.

С тази своя позиция певицата направи мини революция и успя да вдъхнови голяма част от своите 5,8 милиона фенове в Instagram.

Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари