IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суифт се натиска с Хидълстън на концерт на Селена

22 юни 2016 12 25

Тейлър вече запознава новия си любим с приятелките си

Снимка: Snapchat

Снимка: Snapchat

Нещата между Тейлър Суифт и Том Хидълстън изглежда стават все по-сериозни. Попзвездата заведе британския актьор на последния концерт на своята най-добра приятелка Селена Гомес в Нешвил, Тенеси.

Явно американската певица е готова да представи горещия Том на своя приятелски кръг, което означава, че намеренията ѝ към г-н Хидълстън са с голяма перспектива.

Миналата седмица Тейлър и Том бяха уловени да се целуват на плажа в Роуд Айлънд, само две седмици, след като тя скъса с шотландския диджей Калвин Харис и около два месеца, след като фотографите я снимаха да флиртува с Том на бала Met Gala в Ню Йорк.

Според очевидци Суифт и Хидълстън са били в страхотно настроение на концерта на Селена, (вторник вечер) и цяла нощ са танцували и са си правили видеоклипове.

Междувременно стана ясно, че Калвин Харис получи пореден удар по егото си за изминалата седмица. След като Тейлър го заряза заради красавеца Том, който е спряган за следващия Джеймс Бонд, сега пък от Armani отказаха да преподпишат договора си с Калвин, който беше рекламно лице на бельото на бранда.

Снимка: The Sun

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари