IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел чака предложение за брак, Конечки се ослушва

8 юли 2016 07 40

Певицата призова Саймън да направи решителната крачка

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Адел се оплака пред собствената си публика на свой концерт, че все още чака предложение за брак от своя любим Саймън Конечки.

Британската поп звезда, която е на световно турне в момента, извика към публиката си, че се надява бащата на сина ѝ Анджело вече да я помоли да се омъжи за него.

28-годишната талантлива певица и 42-годишният Саймън са заедно от почти пет години, а сина им вече е на 3 годинки.

Адел извика: „Аз можеше и да съм омъжена, но не съм. Ще ви кажа, ако го направя. Няма да съм в състояние да пазя такава тайна. Той просто не ми е предложил брак все още.“

Носителката на „Грами“ преди няколко дни започна обиколката си из САЩ с концерт в Минесота. Следващите спирки от турнето ѝ са Чикаго, Илинойс и Денвър. След това тя ще продължи изявите си и в Канада, а ще завърши световната си обиколка на 15 ноември в Мексико Сити.

Адел пусна третия си албум „25“ на 20 ноември, 2015 г. Само в Съединените щати тя продаде над 3,3 милиона копия само за първата седмица, според Billboard. Този албум се появи четири години след албума ѝ „21“ и седем години след дебютния ѝ албум „19“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари