IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиена Милър залюби режисьор

12 юли 2016 08 20

Актрисата беше забелязана да се гушка с Бенет Милър

Снимка; splashnews.com

Снимка; splashnews.com

Сиена Милър беше уловена от папараците сгушена до красивия режисьор на хитовете „Ловец на лисици“ и „Кешбол“ – Бенет Милър.

Двамата се появиха заедно на мъжкия финал на тенис турнира „Уимбълдън“, а няколко дни по-рано също бяха засечени в тандем да се разхождат из Лондон.

Сиена и Бенет работиха заедно през 2014-та по споменатия филм, но очевидно са останали близки приятели или са нещо повече. Тогава тя сподели в интервю за списание Vogue, че благодарение на Бенет кариерата ѝ е тръгнала в нова посока.

34-годишната актриса изненадващо се раздели миналата година с бащата на дъщеря си Марлоу – Том Стъридж. За 49-годишния Бенет, с когото тя случайно споделя фамилия, се знае че последно имаше връзка с актрисата и дизайнерка – Ашли Олсън.

Според слуховете Сиена и Бенет са нещо повече от приятели, но засега предпочитали да не разкриват отношенията си пред обществеността.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари