IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво правят известните футболисти след Евро 2016-та и Копа Америка?

15 юли 2016 15 00

Меси заведе децата на почивка напук на присъдата си

Лео с двамата си сина; Снимка: Instagram

Лео с двамата си сина; Снимка: Instagram

Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Златан Ибрахимович, Хари Кейн, Ерик Ламела и още много други футболни звезди вече са се отдали на заслужената си лятна ваканция.

Наскоро приключиха турнирите Евро 2016-та и Копа Америка и футболистите, които участваха в двете първенства, вече са се настроили на вълна „забавление“ като част от тях публикуват снимки в социалните медии, за да покажат на феновете си как разпускат след активния спортен сезон.

От семейните кадри на Лео Меси се вижда, че той не тъгува за загубената титла в Копа Америка, нито пък се притеснява от присъдата си за укриване на данъци. Звездата на ФК „Барселона“ е заминал на романтична семейна ваканция със съпругата си Антонела и синовете си Матео и Тиаго.

Португалецът Кристиано Роналдо също почива с цялата си фамилия, след като се сдоби с европейската титла.

Германецът Шванщайгер използва лятото, за да се ожени за половинката си – сръбската тенисистка Ана Иванович. Нападателят Хари Кейн се наслаждава на голфа някъде из южните брегове на Португалия, а Ерик Ламела е на почивка с дългогодишната си приятелка София Хереро на Ибиса.

Вижте в галерията ни къде почиват звездите на футбола след края на турнирите Евро 2016-та и Копа Америка?

Кистиано Роналдо замина на почивка с цялата си фамилия; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари