IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни забавления с красавиците от Victoria's Secret

21 юли 2016 13 40

Дамите се събират в Сен Тропе за гала, организирана от Леонардо ди Каприо

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Може да им се налага да спазват строга диета, да са ангажирани с изтощителни дневни тренировки, но животът на моделите от Victoria's Secret продължава да изглежда твърде привлекателен.

Красавиците се забавляваха на луксозна яхта в Сен Тропе, съобщава Daily Mail.

Констанс Яблонски показа завидно тяло в стилни бикини, а към нея се присъединиха Дауцен Крус, Алесандра Амброзио и Лили Доналдсън.

Дамите се готвят да станат част от официална гала, организирана от Леонардо ди Каприо за набиране на средства и бяха водени поетапно на луксозна яхта за по няколко часа.

Манекенките се спускаха по надуваема пързалка във водата и наистина доказаха, че неуморните грижи за външността им не са напразни. Изваяните им тела красяха скъпата яхта, а моделките се чувстваха като у дома си, смеейки се на палубата ѝ.

Красавиците се наслаждаваха и на лазурните води като се качиха на джет ски. Хубавиците се подготвяха за събитието на Ди Каприо, който събира средства за своята фондация, основана през 1998 г.

Чрез нея носителят на „Оскар“ се опитва да помогне за спиране на глобалните екологични и хуманитарни проблеми. Всяка година той привлича към проекта си знаменитости като Кара Делевин, Боно, Джаред Лето, Джоан Колинс, Петра Немцова, Селена Гомес, Марая Кери и др.

Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари