IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета нагло си открадна клип на Изабел Гулар

2 август 2016 13 25

Секси видео на бразилския модел в профила на плеймейтката

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Всеки, който следи стъпките на Николета Лозанова знае, че може да очаква от нея седмично поне два-три разголени поста в социалните мрежи. Дали ще бъде чисто гола на плажа, дали ще заголи задни части.

На няколко пъти обаче плеймейтката е хващана от потребители, че събира лайкове със снимки и видеа от чужди профили. Такъв е и случаят от вчера, когато на нейната стена ни в клин, ни в ръкав бе изтипосано секси лятно видео. Това че не се вижда лице е идеално, защото клипът въобще не е неин, а на бразилския модел Изабел Гулар, която е бивш ангел на Victoria’s Secret.

На кадрите се вижда мацка, която скача в басейн. Още на първо гледане се вижда, че дори и д-р Енчев няма как да направи толкова атлетично тялото на Николета, но пък нейните почитатели ахкат и охкат възторжено колко сексапилна е любимката им.

До момента, в който плувкинята Нина Рангелова (вече изтрита от коментарите) не разкрива, че всъщност това е видео на Изабел. А тя да кажеш, че е безизвестна – не е така.

А по-долу можете да сравните двете видеа. Първото е оригинала на Гулар и после ментето на Лозанова. Иначе музиката си е една и съща.

Видеото на Николета:

Видеоклип, публикуван от Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Оригиналното видео на Изабел, правено преди два месеца:

Видеоклип, публикуван от Izabel Goulart (@iza_goulart) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари