IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещи тела Рио 2016: Изабел Гулар

3 август 2016 07 00

Вижте най-красивите бразилски жени

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Само след няколко дни ще бъдат открити Летните олимпийски игри в Рио. Спортисти от цял свят ще демонстрират най-доброто от себе си, за да се изкачат до най-големия спортен връх.

Стискаме палци и на нашите олимпийци да се завърнат с медали.

Как ще се справи Бразилия с организацията на Рио 2016 предстои да видим. В Tialoto.bg пък ще ви насочим към един факт, с който Бразилия отдавна се гордее – красивите жени. В рубриката ни „Горещи тела“ ще ви представим някои от най-яките мацки от южноамериканската страна.

Първа под нашия микроскоп попада Изабел Гулар, която е бивш „ангел“ на Victoria's Secret. Макар и често оставаща в сянката на по-именитите си колежки, Изабел определено е сред най-големите нежни изкушения на модния подиум.

Гулар влезе в полезрението ни тази седмица, след като нейно видео незнайно защо попадна на стената на Николета Лозанова в Instagram. Родната плеймейтка реши да събира харесвания с чуждо тяло, а както можете да се убедите и в нашата галерия – има защо.

Изабел Гулар е дефилирала за дизайнери и модни къщи като Bill Blass, Balenciaga, Bottega Veneta, Оскар де ла Рента, Валентино, Jil Sander, Chanel, Майкъл Корс, Ралф Лорън, Стела Маккартни, H&M, Express, Missoni, Dsquared и други.

Бразилката е пример и за здравословен и активен начин на живот, тя е една от най-големите фитнес и спортни маниаци сред звездите. Тренира, дори когато е на другия край на родината си заради ангажименти. Играла е баскетбол, футбол, волейбол, лека атлетика и гимнастика.

Занимава се с йога и Пилатес, тренира усилено във фитнеса и кикбокс.

Тя е категорична, че не трябва да се отслабва рязко с диети.

Вижте изкусителната Изабел в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари