IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хванаха Амбър с милиардера Илон Мъск

4 август 2016 06 20

Двамата излизали от нощно заведение в компанията на Кара Делевин и Джаред Лето

Снимка: Palace Lee, Daily Mail

Снимка: Palace Lee, Daily Mail

Бившата възлюбена на Джони Деп – Амбър Хърд, отрече да има любовна връзка с милиардера Илон Мъск, но в същото време бе забелязана в неговата компания да напуска нощно заведение, съобщава Daily Mail.

Двойката бе снимана във вторник вечерта в Лондон. Блондинката бе облечена в черно, в копринена тъмна рокля с деликатна дантела, с чифт кожени боти до глезена и шапка в същия нюанс. Заедно с тях от клуба са си тръгнали още две звезди – Кара Делевин и Джаред Лето.

Амбър предизвика слухове, че си прекарва твърде хубаво времето с милиардера. Източник обясни пред изданието, че Амбър и Илон са приятели в продължение на години. А и двамата се намират в сходно емоционално състояние.

Илон, който притежава зашеметяващите 12,7 милиарда долара, преминава през втория си развод със съпругата си – актрисата Талула Райли. Райли подаде молба за развод през март тази година.

На Амбър също ѝ предстои трудна раздяла с актьора Джони Деп, когото обвини в домашно насилие. Звездата от „Карибски пирати“ от своя страна заплаши, че ако продължи да говори публично за отношенията им, ще ѝ се наложи да плати глоба.

По информация на TMZ, миналия месец Хърд и сестра ѝ са били в хотел в Маями, Флорида, където в бунгало – част от хотела, е почивал и Илон. Амбър го е посетила и в офиса му в Лос Анджелис, а той е бил гост в дома ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари