IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел: без капка грим се извини на феновете си

18 август 2016 09 40

Певицата отмени концерт в САЩ, заради настинка

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Адел изненада феновете си като се появи пред тях без никакъв грим, за да се извини, че е отменила свой концерт, заради болест.

Британската певица публикува обръщението си на своята страница в Instagram и видеото вече е гледано повече от 3.6 милиона пъти, съобщава Daily Mail.

На записът Адел се извинява за отмененото събитие във Финикс, Аризона и съобщава, че причината е нейна лоша настинка.

„Здравейте на всички, особено на вас във Финикс, Аризона. Не мога да осъществя шоуто тази вечер, второто ми шоу тук и много, много съжалявам”, каза тя.

<iframe allowfullscreen frameborder="0" width="698" height="573" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1321077.html"></iframe>

28-годишната звезда допълва, че й е било много приятно да обикаля страната и наистина не е искала да отменя концерт. Адел съжали, че може да разочарова хората, особено онези, дошли специално от различни краища на страната, но обясни и, че трябва да се грижи за себе си.

Адел е на турне из Северна Америка и после заминава към Мексико, където ще пее през ноември. Тя се появи без никакъв грим, в напълно естествен вид. Певицата допълни, че ще се върне отново.

В същото време, според The Sun, Адел е продала четиристайния си дом в Брайтън за £ 2.85 милиона. Източник на изданието каза, че тя изкарвала много време в Брайтън със Саймън и сина им, но решили да променят маршрута си. Също така източникът допълва, че Адел има доста имоти в Лондон, така че винаги ще си има дом в Англия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари