IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блатечки: С Диляна не живеем заедно от година!

22 август 2016 10 20

Не съм романтик, голям чук съм, казва актьорът

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

С Диляна сме разделени от повече от една година и аз живея с Катерина и дъщеря ми, заяви актьорът Асен Блатечки пред Нова тв. Той обясни, че каратето и родителите му са двете неща, които са го изградили като човек.

Преди да започне да тренира, много се е биел. Най-лудите му години са били тези в гимназията, а малко по-късно е имал възможност да стане мутра. Разказва, че се е срещал с доста хора от подземния свят.

За актьорската професия споделя, че се е снимал в големи простотии, но така и не спомена кой е най-лошият му филм. Затова пък за връх в кариерата си счита участието си в "Съдилището” на Стефан Командарев. Именно на негова прожекция в Малибу се запознава с руса възрастна дама, която го заговаря и му споделя, че щом е известен в своята страна, сигурно тук се чувства чудесно, защото никой не го познава. Точно така се почуствал и нейният син в Камбоджа. Блатечки попитал кой е въпросният син, а отговорът бил: Леонардо ди Каприо.

Блатечки се връща със смесени чувства от Холивуд, където е бил за да представи "Съдилището”. Не смята да емигрира там. Доста от нещата, които си е представял са се оказали различни. Единственото хубаво в L.A. е климатът и, че кинобизнесът е там, но иначе го описа като миризлив град.

Актьорът заяви, че е наясно с таланта си, но това, което все още не е готов да изиграе е гей, който лежи гол до друг мъж и се целуват пред камерата.

За всичките тези години, така и не е успял да разбере жените. Идеалната за него е тази, която успява да поддържа спокойствието, а в киното – счита за най-красива Анджелина Джоли.

Блатечки сподели още, че със сигурност не е романтичен и се определи като "голям чук”. Актьорът обясни още, че употребява секс, но не и наркотици, а що се отнася до алкохолът – пие рядко.

Не се определя като красавец, дори напротив. Обясни, че смята грозните мъже са по-мъжествени. За прякорът му свързан с „лошото момче на театъра и киното” казва, че е празно и зад клишето няма нищо. Иска да го запомнят като човекът, който "живя така, както искаше”.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Младши ( преди 7 години )
Оценявам високо честните откровения на актьора и съжалявам за раздялата му с прекрасната Диляна: моят вкус е точно като неговия и макар също да харесвам Анджелина Джоли,за мен Диляна Попова е в пъти по-красива и по-очарователна!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар