IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лео ди Каприо катастрофира с гаджето

22 август 2016 11 40

Жена с Mini Cooper се вряза в джипа му

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Леонардо ди Каприо и приятелката му моделът Нина Агдал, попаднаха в пътно-транспортно произшествие в Ню Йорк, съобщава The Wrap.

В техния автомобил Range Rover се блъснал Mini Cooper. За щастие никой от пътуващите и в двамата автомобила не са пострадали.

Както отбелязва изданието Mini Cooper-а била управлявана от жена, но името й така и не е споменато. Случилото се силно я е притеснило и Ди Каприо дори й помогнал да излезе от колата, отвел я настрани, за да дойде на себе си.

Page Six  уточнява, че на мястото на пътния инцидент скоро дошла помощ, но само за да се убеди, че всичко е наред. Автомобилът на актьора практически не е пострадал, докато Mini Cooper –а е имал сериозни повреждания.

41-годишният Ди Каприо и 24 годишната Агдал се срещат от май тази година. По принцип звездата от „Титаник” и носител на „Оскар” често сменя партньорките си, но също така се знае, че много обича да се разхожда с тях с велосипед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари