IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лобното място на Принс става музей

26 август 2016 07 03

Малко хора са имали възможност да видят отвътре "Пейзли парк"

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Имението "Пейзли парк", в което се помещават вилата на Принс и неговото звукозаписно студио в щата Минесота, отваря врати за посетители на 6 октомври 2016 г., съобщиха световните агенции.
Милиони фенове ще имат възможността да обиколят имението на певеца, възлизащо на над 6000 кв. м, където той почина от свръхдоза фентанил.

"Принс винаги е искал да отвори "Пейзли парк" за посетители и работеше активно върху осъществяването на тази идея", споделя сестрата на звездата Тайка Нелсън. "Само неколкостотин човека са имали рядката възможност да разгледат имението му, докато той беше все още жив. Сега фенове от цял свят ще могат да встъпят в света на Принс за първи път, веднага щом отворим вратите на това невероятно място".

Планът за туристическите обиколки е да се разгледат звукозаписното студио на певеца, където са се родили едни от най-големите му хитове, и сцената, на която е репетирал за турнетата си и е провеждал частни концерти. 

Ще могат да бъдат видени и хиляди предмети от личните му архиви, включително прословутия му сценичен гардероб, наградите му, музикалните му инструменти, редки аудио и видеозаписи, автомобилите и мотоциклетите му.

Туристическата атракция ще бъде управлявана от компанията, която ръководи и имението "Грейсленд" на Елвис Пресли. Стандартните билети ще струват 38, 50 щатски долара, но ще се предлагат и ВИП турове на начална цена от 100 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари