IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хюсеин от Йордания - сърцеразбивач със синя кръв

6 септември 2016 08 00

Синът на кралица Рания има стотици хиляди последователи в Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Принц Хюсеин бин Абдула II e на 22 години и е най-големият син на кралица Рания и крал Абдула от Йордания.

Добре изглеждащият престолонаследник има 798 хиляди последователи в Instagram, а съвсем наскоро завърши История в Университета в Джорджтаун. Принцът на Йордания редовно споделя свои атрактивни снимки в социалната мрежа, на които или кара мотор през пустинята, или участва във военните обучения.

Хюсеин вече има доста фенки по цял свят, част от които са заявяват своята любов към него и направо са му предлагат да му станат съпруги. Принцът вече е старши лейтенант във въоръжените сили на страната си II. Той е старши лейтенант в въоръжените сили на Йордания, а миналата година стана най-младият човек, който някога е бил председател на заседание на Съвета за сигурност на ООН.

Той е решен да се бори с екстремизма и според много специалисти Хюсеин има данни да стане силен политически лидер в 21-ви век. Според своя официален сайт принцът обича моторите, свири на китара и фен на спорта, особено на футбола.

Освен това Хюсеин вече участва в различни благотворителни организации и проекти и си има своя фондация, която има за цел да насочи младите хора далеч от наркотиците и употребата на тютюн.

Снимка: Instagram

КоментариКоментари