IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър и Хари Стайлс дават нов шанс на любовта си

7 септември 2016 11 40

Този път моделката се надявала на сериозна връзка

Снимка: mpmania.com

Снимка: mpmania.com

Кендъл Дженър и Хари Стайлс възродиха връзката си, като този път сестрата на Ким Кардашян се надява отношенията ѝ с горещия певец от групата One Direction да станат по-сериозни.

Според списание People, Кендъл е влюбена в Хари от 2013-та година и двамата на няколко пъти се опитваха да започнат връзка, но нещата не устояваха във времето.

Сега двамата отново са заедно, но 20-годишната брюнетка била убедена, че с 22-годишния хубавец този път ще успеят да изградят по-дългосрочна връзка.

Влюбената двойка беше забелязана миналия четвъртък на романтична вечеря в Ел Ей и според очевидци и двамата са сияели от щастие цяла вечер.

Приятелка на Кендъл казва пред списанието: „Тя е супер развълнувана и щастлива, че е отново с Хари. Тя така и не успя да го забрави.“

В момента групата One Direction е в продължителна почивка, а наскоро британецът Хари започна да се снима в холивудската продукция „Dunkirk“, явно гледайки към кариера в голямото кино.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари