IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джино още е в инвалидна количка след катастрофата

9 септември 2016 13 40

Победителят от VIP Brother се възстановява у дома

Кадър Нова тв

Кадър Нова тв

Победителят от VIP Brother Джино Бианкалана тази пролет претърпя тежка катастрофа с мотора си, след което беше опериран. Преди старта на шоуто той се включи от дома си в САЩ, където се възстановява и все още е в инвалидна количка.

„Рязаха ми мускули от корема и ми ги слагаха на крака, в момента ми липсва част от кокала. Вече съм по-добре, предстои ми още една операция и вече ще съм на крак“, разказа той в ефира на Нова тв.

„Помня всичко от катастрофата. Бях при един приятел, карах по улицата. От моята страна нямаше никакъв трафик, но от другата имаше и една жена направи погрешен завой и аз нямаше как да я избегна. Доста време се търкалях, потроших си абсолютно всичко от едната страна“, разказа още Бианкалана.

„През цялото време бях в съзнание. Кракът ми беше обърнат на обратно от коляното надолу. Рязаха ми мускули от корема и ми ги слагаха на крака и в момента ми липсва част от кокала. Тазът ми е сменен, всичко ми е ново. Аз съм като котките – имам девет живота“, сподели победителят от VIP Brother.

Човек, ако е бил на мястото на инцидента е щял да помисли, че някой е загинал.

„Майка ми, татко ми и брат ми го преживяха най-зле, особено баща ми, защото знаеше, че не може да ми помогне, чувстваше се безсилен“, признава Джино.

Той допълни, че рехабилитацията му върви добре, но е на инвалидна количка, опитва се да се придвижва и с патерица.

Въпреки тежкия инцидент Джино заяви, че има намерение да си купи нов мотор, защото това е животът му и няма как заради катастрофата да се откаже от страстта си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари