IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова сама поискала развод, щастлива е

26 септември 2016 07 00

От две години живеела сама

Снимки: Facebook

Снимки: Facebook

Антония Петрова сама е поискала развод от своя съпруг Александър Бередин и е категорична, че решението я прави изключително щастлива.

„Искам да кажа, че решението за този развод е изцяло мое. Александър е против и не иска да се развеждаме. Няма изневяра и няма намесен трети човек, в него съм сигурна“, каза Петрова в предаването „Папараци“.

Тя смята, че през тези 10 години общ живот Бередин я е обичал. Двамата обаче не живеели заедно от почти две години, а от няколко месеца има подадена молба за развод и той ще бъде факт в скоро време.

„До момента Александър не иска разводът да бъде по взаимно съгласие, опитвам се да го убедя и да го направим по интелигентен начин. Вече съм взела решение, което съм го обмисляла дълго. Няма конкретна причина за нашата раздяла. Двама души са заедно, когато гледат в една посока. Започнах да гледам по съвсем различен начин на живота от него. Колкото и банално да звучи, в момента съм изключително щастлива. Дори и самата не го очаквах“, заяви блондинката.

Как ще се развият отношенията им зависи и от другата страна.

„Повече няма да давам интервюта, аз съм добронамерена и няма да ме чуете да кажа лоша дума за него. Причината за развода няма да я намерите и няма да занимавам хората повече с моя личен живот“, категорична бе Мис България.

Тя е категорична, че до момента няма деца, защото не е срещнала подходящия мъж.

„Съжалявам жените, които ангажират мъж с дете. Бих го създала само с точния човек. От Александър не съм почувствала, че искам дете“, заяви още Антония Петрова.

Тя отрече, че е била с Бередин заради парите.

„10 години съм го обичала и бях много привързана към него. Ако се чувствах добре – щях да остана с него. Нямам материални претенции към него“, каза тя и допълни, че през последните две години се справя сама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари