IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В луксозния апартамент, в който нападнаха Кардашян

3 октомври 2016 16 15

Вижте и годежния пръстен на Ким – сочната плячка на апашите

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Надникнете в луксозния апартамент, предпочитан от звездите, където беше обрана миналата нощ риалити звездата Ким Кардашян.

Апартаментът се намира в таен хотел в Париж (l'Hotel de Pourtales), който е известен само сред знаменитости и политици, които си разпространяват информацията за него от уста на уста.

В това жилище са отсядали Леонардо ди Каприо, Мадона, Принс, Златан Ибрахимович и др.,. а както можете да видите от снимката долу, входът му е супер дискретен и по нищо не личи, че в сградата живее звезда от световен калибър.

Наемът на апартамента е около 30 хиляди долара на седмица.

Миналата нощ 35-годишната Ким беше нападната в 2.30 часа от петима маскирани и въоръжени мъже, които са я завързали в банята и са ѝ взели бижута за няколко милиона долара.

Снимка: dailymail.co.uk

Луксозният апартамент разполага с пет основни помещения, като всички са обзаведени със супермодерни и стилни мебели.

Снимка: Reuters

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: Instagram

Според жълтите медии мъжете са откраднали кутията за бижута на Ким, която е на стойност 6,7 милиона щатски долара, като само 15-каратовия ѝ годежен пръстен (на снимката горе) е на стойност 4,5 милиона.

Най-вероятно апашите са откраднали и колието, което виждате на снимката долу и което е от новата колекция на мъжа ѝ Кание Уест в сътрудничество с бижутера Джейкъб Арабо.

Снимка: Snapchat

Вътрешен източник заяви, че общата стойност на обира би могла да надвишава 16 милиона долара, тъй като освен бижутата Ким се е простила с два супер ценни смарт телефона, които съдържат голямо количество лична информация.

Майката на две деца беше във френската столица заради Парижката седмица на модата. Според нейни близки тя е „силно потресена, но физически невредима“, а веднага след обира е напуснала Франция с частен самолет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари