IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заподозряха грабежа на Кардашян за симулация и PR ход

5 октомври 2016 08 20

Карл Лагерфелд също разкритикува звездата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Артдиректорът на Chanel Карл Лагерфелд разкритикува поведението на Ким Кардашян, която бе ограбена по време на Седмицата на модата в Париж, съобщава Associated Press.

Той счита, че телевизионната звезда е виновна отчасти за произшествието, тъй като не е трябвало да излага на показ своето богатство.

„Не разбирам защо тя го е оставила в хотела си, където няма служба за безопасност или охрана. Ако вие сте знаменитост и ще показвате скъпоценностите, следва да избирате такива места, където да можете да ги оставите без да се безпокоите за тях.“

По негови думи „не трябва така да се демонстрира богатството, защото по този начин със сигурност ще се появи някой, който ще иска да си го подели с вас“.

Ден след случая журналисти заподозряха Ким в имитация на грабежа, а някои от тях дори го нарекоха PR ход. Те обърнали внимание на странната история за нападения на телевизионната звезда. Част от представителите на медиите не разбират как Кардашян е останала без охрана, а камерата за видеонаблюдение не е засякла престъпниците.

Снимка: Reuters

По-рано френският канал BFMTV публикува видео, на което се симулира кражбата на Кардашян.

В нощта на 3 октомври двама мъже с маски и оръжие нахлули в хотелската стая на американската звезда в Париж, по нейни твърдения.

Според съобщението, маскираните взели бижута на стойност над 11 милиона долара и два мобилни телефона. Ким дори разказала пред полицаите, че се притеснявала да не я изнасилят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари