IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм за най-големите си модни грешки

9 октомври 2016 10 45

Ходила на токчета в деветия месец на бременността

Снимка: Edit

Снимка: Edit

Виктория Бекъм разкрива кои са най-големите модни грешки, които е допускала досега в кариерата си. Съпругата на ексфутболиста Дейвид Бекъм позира в градината на дома си в Лондон, за нова фотосесия в списание Edit.

Днес бившата певица от дамската група Spice Girls е уважаван моден дизайнер със собствен лейбъл, но това не означава, че и тя няма зад гърба си провали по отношение на личния си стил.

Виктория, която днес е считана за кралица на премерения стил, позира в изданието в тоалети от новата си колекция есен/зима, най-вече плетива.

За миналите си грешки в облеклото тя казва през смях: „По едно време смятах, че е нормално да нося PVC костюми в стил Жената котка. Когато бях бременна в деветия месец с Ромео (втория ѝ син) се разхождах из Дисниленд в обувки на високи токчета на Christian Louboutin!“

Към днешна дата мисис Бекъм споделя, че комфортът е от много по-голямо значение за начина, по който тя се облича.

Наскоро Виктория започна да работи с козметичния бранд Estee Lauder, като се е съсредоточила към разработването на продукт, който да поддържа кожата свежа през целия ден.

Вижте снимките на Виктория в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари