IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Явор Бахаров изгонен от VIP Brother, замириса на съд

8 октомври 2016 06 15

Актьорът се закани да действа с адвокати

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Явор Бахаров напусна ядосан VIP Brother и отказа да отговаря на традиционните въпроси на водещия Ники Кънчев.

Той заяви, че е прецакал Големия брат с решението си сам да напусне шоуто. През цялото време той заявяваше, че иска да излезе като победител от Къщата, но явно всичко е било актьорска игра.

„Спортувах, не се скарах с никого, не се напих сериозно и сега е моментът да „кеш аут“-на. Да напусна със сумата, която съм заработил досега. Договорът ми позволява това, доколкото знам – според него след 21-вия ден мога да си тръгна“, мотивира се Бахаров.

„Сега, няма да взема баницата, но и едно парче е нещо“, сподели Явор пред Деси Цонева. Пред Жана обяви, че всичко е пресметнато.

Коментаторите в шоуто не одобриха постъпката му, в която не видяха нищо мъжко.

По-късно обаче се стигна до сблъсък с Големия брат, а от това, което бе излъчено, Явор заплаши, че ще издаде тайни на шоуто, ако не бъде освободен по нужния начин от Къщата. Заяви дори, че ще изрече лъжи, които да уронят престижа на предаването. И допълни, че знае тъмни тайни.

Големият брат пък определи действията като изнудване и го изгони „принудително“. Тепърва ще стане ясно дали ще му бъдат изплатени парите по договор, тъй като бе освободен заради нарушения на правилника.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари