IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пак замириса на съд във VIP Brother: Емануела vs. Глория

12 октомври 2016 07 40

Миглена Ангелова най-мразена в шоуто

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

По традиция, докато върви шоуто VIP Brother, се сипят закани за съд със скоростта на всяка нова мисия в къщата. Явор Бахаров се закани на продуцентите, макар голяма част от зрителите да смятат, че всичко е било постановка за вдигане на рейтинг.

Сега пък става ясно, че адвокатите на Емануела ще заведат дело за клевета срещу Глория Петкова, пише „Монитор“. Повод за крутите мерки са твърденията на модела, че Емануела си има „тарифа“, често ходи на участия „в офиси“ и няма никакви скрупули относно мъжете, когато ѝ се предложи прилична сума.

„Как се гледат тия две деца иначе! И не е вярно, че майка ѝ и моята майка са добри приятелки, те се познават, нищо повече. Майка ѝ е абсолютна селянка“, сподели в шоуто Глория.

Тежките думи Глория изрече, след като Емануела я предложи за изгонване от Къщата, под предлог че не вижда дамата в нея, че избухва в плач, щом ѝ се повиши тон, и пие от обяд. „Не може да ме нарече алкохоличка пред цяла България“, ожали се преди няколко дни Глория.

Иначе в Къщата големият грешник вече е Миглена Ангелова, която отказа играта кученце на Роро и така лиши съквартирантите от бюджет за една седмица, спечелените пари от поредна мисия. От нейния отказ пострада и Глория, която си беше спечелила скайп разговор с гаджето си.

Единствено до Миглена застана Емануела, която е другата подложена на огън от страна на съквартирантите. Най-бесен пък бе Ути, който директно заяви, че повече не иска да комуникира с Миглена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари