IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тереза Маринова: Разделих се с бащата на децата си

26 октомври 2016 11 00

Олимпийската ни шампионка би родила и трето дете

Снимка: LOVEstyle

Снимка: LOVEstyle

Олимпийската шампионка Тереза Маринова, която пази личния си живот далеч от медиите, призна за първи път, че се е разделила с бащата на децата си – бизнесмена Трендафил Колев.

Двамата не са заедно от две години.

„В крайна сметка двама души, като започнат да гледат в различна посока, трябва да се разделят, за да си намерят пътя и нов партньор. Ние сме в перфектни отношения, гледаме си децата Дарина и Калин и споделяме отговорността за тях по равно“, доверява Тереза пред списание Love style.

Тя обаче предпочита да запази личния си живот в тайна и не иска да издава дали вече има нова любов, но призна, че е готова пак да стане майка.

„Принципно бих, стига, разбира се, начинът ми на живот да го позволява. Сега обаче не мога да си позволя да гледам бебе. Излизам сутрин в 8:30 часа и се връщам вечер. В крайна сметка децата са най-смисленото нещо в нашия живот, така че не го отхвърлям като възможност. Дори се шегувам с моя доктор, че на 40 години ще родя трето“, допълва Маринова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари