IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Лори със звезда на Алеята на славата

27 октомври 2016 05 00

Актьорът получи звезда на Алеята на славата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британският актьор Хю Лори, известен с ролята си на доктор Хаус в едноименния сериал, получи звезда на холивудската Алея на славата, пише The Guardian.

„Този свят не е справедлив и съм длъжен да призная, че съм на 57 години и целият ми живот е съпътстван от невероятен успех. Той е толкова много, че почти всеки ден чакам да ми падне някой роял на главата – просто за това, че да се възстанови балансът“, каза актьорът по време на тържествената церемония.

Лори благодари на Америка за изобретения като джинсите, пицата и мартинито.

Да поздравят актьора дойдоха негови приятели и колеги като Стивън Фрай. Британският комик не пропусна да се пошегува със своя приятел, с когото са си партнирали в сериали като „Черното влечуго“ и „Джийвс и Устър“.

„Традиция в този чудесен град (Лос Анджелис) е звездите да бъдат сваляни на земята. Вече приземен, Хю ще прекара вечността в компанията на изплюти дъвки и кучешки екскременти. Досега светът беше в краката му. Сега световните крака ще бъдат върху него“, каза Фрай.

Хю Лори получи звезда под номер 2593. Освен в киното, Хю се изявява и като музикант. Той пусна два албума и на сцената си е сътрудничел с изпълнители като Том Джоунс и Ирма Томас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари