IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Раева готова да осинови дете

15 ноември 2016 14 00

Певицата и водеща отрича да е разделена с диджей Дончо

Снимка: LOVE style

Снимка: LOVE style

Певицата и тв водеща Алекс Раева признава, че с приятеля ѝ – диджей Дончо, продължават да работят за наследник.

„Когато се случи! Ако стане, стане. Ако не, има хиляди други начини. Разбира се, че бих направила и инвитро. Да, има човешка намеса, но в крайна сметка, когато съществува проблем, медицината е доста напреднала и не виждам нищо лошо. Със сигурност бих осиновила и дете. В крайна сметка възпитанието и грижата към детето те прави родител, а не самото му създаване. Така че идеята изобщо не ми е чужда“, откровена е Алекс пред Love Style.

Тя обаче е категорична, че няма да се омъжва за любимия си. Той не ѝ е предлагал и не са обсъждали темата, защото и двамата имат еднакво отношение по въпроса. Не смятат брака за нещо важно и той не би променил отношенията им.

Раева разкрива още, че всичко във връзката ѝ с Дончо е наред, напук на слуховете през лятото, че двамата са се разделили и той дори интимничел с хубавици в клубове на морето.

„Ние сме толерантни един към друг, а и не ни интересува какво пише за нас. Имам му пълно доверие за други работи, които са много по-важни от една изневяра. За неща, които сме си обещали един на друг за бъдещето. Минали сме през всичко, и през отчуждение също. И двамата знаем много добре, че ще имаме връзка цял живот, независимо дали ще бъдем заедно, или не. Това вече сме го проверили. Прекалено силни емоции сме си подарили един на друг, спомени, които не могат да се изтрият, дори при приключване на едни отношения“, доверява Алекс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари