IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ново 20: Антония Петрова пак е с Бередин

18 ноември 2016 08 40

Не устояла: Той я обсипвал с цветя и подаръци

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Антония Петрова се завърна при съпруга си Александър Бередин. Въпреки че Мис България бе убедена, че любовта между двамата е приключила и направи разкритие, че е търпяла от него физически тормоз, красавицата прецени, че за двамата още има надежда.

„Той ме обича повече от себе си“, обяви миската. Всеки ден Бередин ѝ пращал цветя и подаръци, за да я спечели отново. А само преди около месец красавицата бе подала молба за развод с бизнесмена.

Антония Петрова показа снимка във Facebook с надпис „Всеки ден цветя, благодаря“

Руснакът твърдо е решил чрез милите жестове към любимата си отново да я върне при себе си. Антония очевидно е откликнала на ухажването, защото няколко пъти вече се е виждала с Бередин и дори планирала да се върне в общия им дом, пише „България днес“.

Има-няма месец той я зарадвал и с друг подарък – върнал ѝ джипа, който нехранимайковци откраднали от паркинга. Как го е направил само той си знае, но е факт, че с действието си сложил плюс към привличането на Антония към себе си, споделят близките приятели на бизнесмена.

Според тях красавицата в момента няма сериозна връзка, а само множество от млади и богати мъже, които се мъчели да се домогнат до особата ѝ.

Причината за раздялата между Антония и Александър и досега не е съвсем ясна. Една от версиите ѝ, е че миската не издържала на тормоза, който ѝ налагал бившият любим, когато прекали с чашката.

Самата миска говори за това през 2011 г. в показанията си в полицията, когато Бередин я отвлича и пребива.

Веднага след побоя през 2011 г. Мисис Русия си извадила медицинско свидетелство за нанесени телесни повреди. Заявила пред полицаите, че иска да си издейства и ограничителна заповед, за да не я доближава Бередин.

И въпреки тези признания, Антония Петрова се завръща при Бередин и дори сключва брак с него. Двамата обиколиха света, а тя не спря да се хвали с материалните си придобивки в социалните мрежи.

Преди месец бе убедена и, че ще се развежда със съпруга си. Заговори се, че ще му иска и 5 млн. след раздялата, но днес като че ли ситуацията е различна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари