IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Осъдиха бившия на Боби Кристина Браун, съпричастен е към смъртта ѝ

18 ноември 2016 12 00

Никълъс Гордън трябва да заплати 36 милиона долара

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившият приятел на дъщерята на Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун, е съпричастен към смъртта ѝ. Такова е решението на съда, заради което Никълъс Гордън ще трябва и да заплати 36 милиона долара, съобщиха световните агенции.

На 31 януари 2015 г. Боби Кристина бе приета в болницата в град Атланта. 22-годишното момиче бе прието в безсъзнание и бе поставена в изкуствена кома. Тя не успя да се възстанови и шест месеца по-късно почина.

Гордън е бил човекът, който я е открил във ваната на дома ѝ. Патолозите така и не можаха да установят дали смъртта ѝ е била насилствена. Те стигнаха до извода, че девойката е употребила наркотици, алкохол и успокоителни препарати и е починала вследствие на удавяне и интоксикация.

Близки на момичето обвиниха приятеля ѝ, че е бил причастен към кончината, тъй като според тях именно той ѝ е дал наркотици.

Семейството поиска от Никълъс обезщетение от 50 милиона долара. Също така го обвиниха, че той е теглил суми от сметките на покойната Боби, докато тя е била в кома. Според твърденията им, е присвоил и някои от ценните ѝ вещи.

По време на заседанията Никълъс Гордън не е присъствал в съдебната зала, заради което бе обвинен в неуважение на съда и младежът автоматично загуби делото.

По думите на адвоката на близките на Браун, семейството се чувствало удовлетворено от присъдата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари