IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър категоричен: Социалните мрежи са ад!

1 декември 2016 14 00

Звездата обясни на фенове защо не ги ползва

Снимка: @justinbieber

Снимка: @justinbieber

Канадският певец Джъстин Бийбър обясни нежеланието си да използва социални сайтове като Instagram. Според звездата те са предназначени за дявола, съобщава Mashable.

„Мисля, че адът, това е Instagram. Уверен съм в това на 90 процента“, обявил музикантът пред фенове.

„Не са ни пратили в ада, а сами сме се заключили в Instagram сървъра – обясни Джъстин – Заседнал бях в изпращане на лични съобщения и не можех да се измъкна“, добави той.

Бийбър изтри профила си в социалната мрежа, след като там проведе люта битка с неговото бивше гадже Селена Гомес.

Повод стана снимка на канадския певец с тогавашната му изгора София Ричи, публикувана на неговата страница, която предизвика куп негативни коментари.

Джъстин се ядоса на феновете си и заплаши, че ще остави профила си недостъпен за масовата публика. По-късно изпълни заканата си.

Съвсем скоро 22-годишният певец завърши турнето си и сега размишлява над това с какво да се захване след новогодишния концерт. „Нищо няма да правя. Ще си лежа в басейна и ще се снимам като за Instagram, но няма да пускам фотосите в интернет“, съобщи той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари