IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на любовта: 20 звездни двойки, които се разделиха през 2016-а

31 декември 2016 09 00

Развалени годежи, разтрогнати бракове – нещо нормално за шоубизнеса

 Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Вече сме към края на 2016-а и е време за равносметка. Сега е моментът да се сетим за всички шокиращи раздели в света на любимите ни знаменитости.

Ясно е, че обетите са нещо не особено трайно в Холивуд и шоубизнеса, но все пак някои звездни двойки наистина ни изненадаха с това, че се разведоха или че прекратиха годежите си, когато всички техни фенове чакаха пищни сватби.

Може би най-тъжната любовна разлъка сред известните, която хвърли в недоумение повечето хора, беше тази на Анджелина Джоли и Брад Пит (на снимката).

Красивата холивудска актриса подаде молба за развод през септември, без да даде дори шанс на Пит да я разубеди. Двамата бяха заедно 10 години, две от които бяха съпруг и съпруга.

Анджелина цитира „непреодолими различия“ като основание за развода, а Брад публикува изявление, че е много натъжен от решението ѝ и че се надява това да не се отрази твърде зле на 6-те им общи деца.

Вижте в галерията ни кои са другите холивудски двойки, които изненадващо се разделиха през изминалата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари