IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меси ще вдига тежка сватба догодина

15 декември 2016 13 20

Футболната звезда ще взима за жена майката на двамата си сина

Снимка: instagram.com

Снимка: instagram.com

Лионел Меси е решил най-накрая да се ожени за дългогодишната си половинка Антонела Рокуцо, като сватбата ще е през 2017 г.

Футболната мегазвезда смята да вдига голямо сватбено тържество с майката на двамата си сина в родната Аржентина, около средата на идната година.

Новината първо беше съобщена от радио Pablo Varsky Metro. 29-годишният играч на ФК „Барселона“ и 28-годишната брюнетка ще се съобразят с неговите професионални ангажименти догодина и тогава ще изберат датата за церемонията.

„Меси и Рокуцо ще се женят през 2017 г. Датата ще зависи от графика на мачовете на „Барселона“, както и от съдбата на каталунския отбор в Шампионската лига“, съобщава агенция ЕФЕ.

Лео и Антонела се запознават в родния си град Росарио, още като деца през далечната 1996 г. Към днешна дата двамата имат две момчета – на четири и на една годинка, като големият се казва Тиаго, а малкият – Матео.

Снимка: instagram.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари