IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Охранители на Моника Белучи нападнаха фоторепортери (ВИДЕО)

22 декември 2016 11 20

Инцидентът се случил в Москва, където италианската актриса гостувала

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Служители, охраняващи кинозвездата Моника Белучи, нападнаха фоторепортери по време на гостуването на италианската актриса в Москва. Видеозаписът е публикуван от РЕН ТВ.

Отбелязва се, че журналистите са получили сериозни травми.

Италианската актриса гостува в руската столица за трети път. По информация на изданието нападателите били сътрудници на охраната на хотела.

По време на гостуването си Белучи заявила, че е готова да се снима в руски филми, но до този момент никой не ѝ е предлагал роля.

„Познавам творчеството на режисьори като Айзенщайн, Тарковски, Кончаловски и Михалков. Преди две години в Кан гледах „Левиатан“ (на Звягницев), отбелязала звездата пред журналисти в Москва.

Актрисата също така добавила, че чувства близка славянската култура. „Тази смес на трагично и комично, умението да се живее с вяра не може да се замени с нищо“, отбелязала още звездата от „Апартаментът“, „Малена“, „Страстите Христови“, „Необратимо“ и други филми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари