IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер: Гришо ми помогна да намеря баланс

29 декември 2016 12 00

Григор също спечели доста от любовта си с певицата

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Американската певица Никол Шерцингер се обясни индиректно в любов на гаджето си – българския топтенисист Григор Димитров.

Красивата брюнетка с хавайски корени заяви, че през отиващата си година е успяла най-накрая да намери баланс в живота си, съобщава БНР.

Никол е убедена, че през 2016-а се е променила много и то към добро, като очевидно причината е във връзката ѝ с Гришо, която датира вече от около една година.

„През изминалата година направих много промени в живота си. Чувствах, че ми е нужен баланс. Сега знам, че съм го намерила и отново ще се радвам на живота. Вдигам оборотите“, коментира Никол.

Междувременно Димитров в момента е в Австралия, където се готви за турнира в Бризбейн, който ще се проведе между 1 и 8 януари.

За Григор връзката с Шерцингер също се оказа с позитивно влияние. През втората половина на 2016-а той успя да се изкачи с доста места в световната ранглиста, като явно любовта на 38-годишната попзвезда го е окрилила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари