IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Цонева призна: Омъжвам се през лятото!

10 януари 2017 16 00

С годеника ѝ Георги искали да се оженят на ски пистата, но отложили

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Тв водещата Деси Цонева разкри подробности за годежа и за бъдещата си сватба със своя приятел Георги Джамов. Той се занимава с ресторантьорство и е брат на Димитър Джамов.

„Бяхме на обяд с наши приятели, след това отидохме да пием по аперитив в бар и изведнъж Жоро падна на коляно и ми предложи брак пред погледа на всички. Аз първо се пошегувах, а след това му казах ОК и решихме да се женим. Тогава той не ми даде пръстен с диамант, направи го на по-късен етап. Мислехме да се оженим през март на пистата в Банско. Исках да сляза със ските с бялата рокля и дългия воал, но ще отложим сватбата за по-нататък. Пак ще е тази година, но най-вероятно през лятото. Казаха, че не е хубаво да е толкова скоро след смъртта на татко. Така че засега няма да бързаме с датата“, разказва Деси пред списание LOVE style.

Тя вече е решила и каква ще е булчинската ѝ рокля – къса и секси в цвят шампанско, в комбинация с дълъг воал.

Тв водещата си представя церемонията като купон с много танци, на която да съберат най-близките си приятели. Сред поканените ще бъдат и съквартирантите ѝ от Къщата, с които се вижда постоянно – Роро, Глория, Борислав Комсийски и Надя.

Деси няма никакви притеснения да сключи брак отново, при положение, че има един зад гърба си. С Георги са заедно от две години и се разбират прекрасно. Дори вече живеят под един покрив в неговия апартамент с двете им деца, които ще са им шафери на сватбата.

Единствено майка ѝ Мариана е против брака, защото не смята за редно дъщеря ѝ да се омъжва на този етап.

Влюбените са единодушни, че няма да бързат с наследниците. И двамата искат да имат бебе, но ще го оставят за след две-три години, защото желаят да отгледат първо децата си, а и да си поживеят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари