IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън е нежелана на наградите БАФТА

26 януари 2017 09 20

Щяла да засенчи звездите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тазгодишните награди БАФТА, организирани от British Academy of Film and Television Arts, ще бъдат раздадени в Роял Албърт Хол в Лондон на 12 февруари, неделя.

Интересното е, че Кейт Мидълтън може и да не бъде сред поканените на бляскавото събитие, което е британският вариант на „Оскар“-ите.

Според организаторите на церемонията, съпругата на принц Уилям може да засенчи номинираните филмови и телевизионни звезди ако присъства на церемонията.

Затова председателят на Британската академия за филмово и театрално изкуство смятал да не кани Херцозите на Кеймбридж. Принц Уилям и съпругата му бяха критикувани от пресата, че не са уважили събитието в последните две години, но всъщност това радвало организатора на церемонията, пише Mailonline.

Той смятал, че принцът и особено Кейт Мидълтън могат да „разсеят“ и откраднат вниманието, което се полага на актьорите, както станало през 2011-а.


Принц Уилям и Кейт на червения килим на БАФТА през 2011 г. Снимка: Getty

Тогава Кейт засенчи с тоалета си филмовите звезди и фотографите снимаха основно нея, което създаде известна неловкост. Според непотвърдени източници принц Уилям е бил помолен да уважи сам събитието тази година.

Очаква се на церемонията да присъстват знаменитости като Никол Кидман, Емили Блънт и Наоми Харис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари