IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Все пак са заедно: Сандра Бълок на разходка с гаджето си Брайън

4 март 2017 07 00

Двамата стягат тиха сватба в Германия

Снимка: архив, splashnews.com

Снимка: архив, splashnews.com

Въпреки че отношенията между Сандра Бълок и приятеля ѝ Брайън Рандъл се охладиха, фотографи успяха да ги уловят да се разхождат заедно в Лос Анджелис.

От известно време в медиите се носеше слух, че двамата са пред раздяла. Представители на звездата отбелязаха, че тя вече не е толкова влюбена в партньора си, тъй като е узнала повече за миналото му, което било свързано и с алкохолните му навици.

„Всичките ѝ приятели постоянно ѝ повтарят, че няма причина да бърза с венчавката, особено сега, след като излязоха някои неща от миналото на Брайън. Санди вече си отвори широко очите и не е заслепена от любов както преди. Тя определено ще спре всички планове и подготовка за сватбата, докато се убеди, че Брайън е човекът, с когото иска да прекара остатъка от живота си“, сподели източник пред RadarOnline.

Затова пък, според OK Magazine, 52-годишната Бълок и 50-годишният фотограф Рандъл все пак планират тиха сватба в Германия следващата есен и вече са оглеждали замък, в който да се състои сватбената церемония.

„Те смятат, че замък в Германия е идеално място за церемонията, която никой няма да може да заснеме“, отбелязва източникът, близък до актрисата.

Снимка: OK Magazine

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари