IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе, Блу Айви и Джей Зи – Красавиците и Звяра

7 март 2017 16 30

Звездното семейство бе на премиерата на новия филм на Дисни

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Бременната Бионсе сподели снимки след прожекция на „Красавицата и Звяра“. Певицата бе с доста наедрял корем в компанията на своя съпруг Джей Зи и дъщеря им Блу Айви.

Съдейки по кадрите, доволна от премиерата на новата версия на Дисни по класическата история бе не само малката Айви, но и нейните родители.

За семейната вечер Бионсе избра зелена рокля с дълбоко деколте, а дъщеря ѝ бе с ярък тоалет, който прекрасно се съчетава с този на майка ѝ на марката Gucci. Личи си, че от съвсем малка Айви знае какви са най-новите модни тенденции. Роклята ѝ е от коприна и със сигурност не е по джоба на обикновените родители, тъй като цената ѝ е 26 000 долара.

Косата на малката бе сплетена на плитки, а таткото бе избрал дънково яке със звяр на гърба, за да е в унисон с прожекцията.

Само преди месец Бионсе изненада с новината, че чака близнаци. Все още звездата е част от светския живот, но вече отмени свое участие на голям фестивал в Калифорния, където щеше да е хедлайнер.

Вижте звездното семейство в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари