IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Два финала за Пол Уесли! Остана без вампири и без гадже

10 март 2017 08 00

Актьорът Пол Уесли се раздели с Фийби Тонкин след 4-годишна връзка

Пол и Фийби, Снимка: Instagram

Пол и Фийби, Снимка: Instagram

На Пол Уесли тази година му тръгна на сбогувания. Тази вечер (10 март) зрителите ще гледат последния епизод от финалния 8-и сезон на хитовия сериал „Дневниците на вампира“, в който 34-годишният актьор влиза в образа на вампира Стефан Салваторе.

Оказва се обаче, че това не е единственото сбогуване за тв звездата. Уесли наскоро е прекратил и 4-годишната си връзка с колежката си Фийби Тонкин, пише E! News.

Двамата се запознаха на снимачната площадка на „Дневниците на вампира“ през 2012 г., когато 27-годишната австралийка имаше малка роля в 4-ия сезон на продукцията като върколака Хейли Маршъл. След това тя получи доста по-голямо екранно присъствие в спинофа „Първородните“, чиито снимки текат и до днес.

Уесли и Тонкин бяха считани за една от най-стабилните тв двойки. Двамата постоянно качваха романтични общи снимки в профилите си в Instagram, по които си личеше, че двамата са силно влюбени. Тази активност обаче рязко спря към края на декември 2016, малко преди актьорите да отпразнуват Коледа в родината на Фийби – Австралия.

„Двамата си останаха близки приятели. Връзката им просто се изчерпа“, коментираха пред медията близки до звездите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари